foto truffels

Grensoverschrijdende topkwaliteit

Het assortiment van Fine Food Milan – Zenzero bestaat alleen uit de allerbeste kwaliteitsproducten uit Europa of daarbuiten. Een groot deel van onze producten importeren wij rechtstreeks uit het buitenland en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde leveranciers en producenten. Voor een aantal producten is Fine Food Milan – Zenzero exclusief leverancier voor Nederland, zoals voor Giuliano Tartufi; fantastische Italiaanse truffels en truffelproducten.

Ook onze charcuterie, olijven, olijfolie, azijn, rijst, linzen en cepes zijn uit Italië afkomstig. Uit Frankrijk betrekken we notenolie en zeezout en uit Spanje de beroemde Pata Negra Jabugo. Verder hebben we rechtstreekse contacten met Iran voor specerijen, zaden, vruchten en kaviaar, met Sri Lanka en Madagascar voor specerijen en met Canada voor morilles.

Tot slot werkt Fine Food Milan – Zenzero met topleveranciers voor noten, kazen, brood en chocolade & desserts. Op die manier zijn onze klanten altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit, voor een eerlijke prijs en met persoonlijke service.

De zekerheid van op tijd leveren door onze eigen logistiek:

dinsdag: noord-west Nederland, Amsterdam en Utrecht
woensdag: oost Nederland, Limburg en Brabant
donderdag: zuid-west Nederland, Rotterdam en Den Haag