foto truffels

Onze trots: truffel en truffelproducten van Giuliano Tartufi uit Umbrië

De passie voor truffels is decennia geleden ontstaan toen Giuliano Martinelli als hobby met zijn hond Leda naar truffels zocht in de omgeving van Pietralunga. Inmiddels is zijn bedrijf uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande leveranciers van truffels en truffelproducten van de allerhoogste kwaliteit.

Verse truffel (tegen weekprijzen)
• zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt) oogst mei – augustus
• herfsttruffel (Tuber Uncinatum Vitt) oogst medio september – december
• wintertruffel (Tuber Melanosporum Vitt) oogst november – maart
• witte truffel (Tuber Magnatum Pico Vitt) oogst oktober – december
• witte lentetruffel (Tuber Borchii Vitt) oogst maart – april

De zomer–, winter– en witte lente truffel zijn ook heel of in plakjes geconserveerd in glas verkrijgbaar in diverse maten variërend van 18 tot 100 gram. De meeste producten in glas zijn overigens per dozijn verpakt, zoals ook onze truffeljus van wintertruffel in flessen van 200 gram. De witte truffel is alleen geconserveerd verkrijgbaar gepureerd met eekhoorntjesbrood (porcini) of met witte lentetruffel in diverse maten van 50 tot 270 gram. De funghi porcini leveren wij gepureerd in glas van 80 of 180 gram.

De zomertruffel is ook flash frozen leverbaar tegen weekprijzen en als puree in glas van 500 gram.

Salsa al Tartufo is een truffelsalsa op basis van bospaddestoelen in glas van 80, 180 en 500 gram. Olio extra vergine al tartufo van zwarte of witte truffel is verkrijgbaar in flessen van 55 of 250 ml. Truffelrisotto, truffelpolenta en diverse truffelpasta's maken ons assortiment compleet.

Neem contact met ons op voor een compleet overzicht van producten en prijzen.