foto olie en olijven

Olijfolie van Casa di Ranieri

In Italië, op de rand van Umbrië, ligt Citta di Castello waar onze leverancier van olijfolie Casa di Ranieri is gevestigd. In blikken van 5 liter, verpakt per 4 blikken, leveren wij de olio puro, olio d'oliva (bakolie) en olio extra vergine.
In flessen van 0,5 liter zijn de meer speciale olies verkrijgbaar zoals de quadrata extra vergine–verdi 'fruttato', cru–onduline geslagen extra vergine 'delicato' en de olio extra vergine lattina.

Azijn van Bellei

Of het nu gaat om de 'gewone' Aceto Balsamico van 2 jaar in fles van 0,5 of blik van 5 liter, of om de exclusieve 40 jaar oude Aceto Tradizionale in fles van 0,1 liter, het huis Bellei staat voor topkwaliteit uit Modena.
In ons assortiment hebben we twee Aceto Riserva’s, de 8 jaar oude Saba en de 20 jaar oude Rombo en de Aceto Balsamico Crema in flessen van 0,25 liter.
De Balsamico Bianco is verpakt in fles van 0,5 liter.

Olijven van Le Delizie del Frantoio en Cerignola

Uit het Italiaanse Ligurië importeren wij prachtige olijven in grotere hoeveelheden zoals zwarte Taggiasche olijven 'snocciolate' per 5 kg en zwarte olijven zonder pit per 12,75 kg. Ook onze olio limone liguria komt hiervandaan. Uit Cerignola leveren wij groene olijven 'Cerignola naturale' in emmers van 17 kg.

Olie van Huileries de Lapalisse

Frankrijk is het land van herkomst van onze druivenpitolie en de mooiste notenoliesoorten, zoals walnoot–, hazelnoot– en amandelolie, verpakt per 6 flessen of blikken van 0,5 of 1 liter.